جشنواره انار خورهه؛ نماد هویت بومی، ظرفیت اقتصادی و فرصت‌سازی برای گردشگری استان مرکزی

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی از آیین برگزاری جشنواره انار خورهه خبر داد

به گزارش میراث آریا، حسین محمودی امروز ۲۹ آبان ماه۱۴۰۴ در جریان برگزاری جشنواره انار خورهه با اشاره به اهمیت رویدادهای فرهنگی و کشاورزی در معرفی توانمندی‌های مناطق مختلف استان گفت: جشنواره انار خورهه نه‌تنها ویترینی از کیفیت ممتاز انار این منطقه است، بلکه بستر ارزشمندی برای شناساندن هویت تاریخی، جاذبه‌های طبیعی و ظرفیت‌های گردشگری بخش خورهه به شمار می‌رود.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی با تأکید بر نقش‌آفرینی جامعه محلی و حضور پررنگ بهره‌برداران و تولیدکنندگان در این جشنواره افزود: مشارکت مردم و همراهی دستگاه‌های اجرایی، مهم‌ترین عامل موفقیت چنین رویدادهایی است و می‌تواند به توسعه زنجیره ارزش محصولات کشاورزی، افزایش حضور گردشگران و ایجاد فرصت‌های اقتصادی پایدار در منطقه منجر شود.

او با اشاره به مزیت‌های فرهنگی و تاریخی خورهه، از جمله وجود محوطه تاریخی ارزشمند این بخش، بیان کرد: پیوند ظرفیت‌های تاریخی با توانمندی‌های کشاورزی همچون محصول ارزشمند انار، می‌تواند خورهه را به یکی از قطب‌های گردشگری رویدادمحور در استان تبدیل کند.

محمودی در ادامه با قدردانی از تلاش دهیاران، شوراهای اسلامی، بهره‌برداران، تشکل‌های گردشگری و همه  برگزارکنندگان جشنواره، خاطرنشان کرد: اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان مرکزی همواره از برنامه‌هایی که موجب معرفی هویت بومی، تقویت اقتصاد محلی و افزایش سطح نشاط اجتماعی در روستاها و شهرها شود حمایت خواهد کرد.
 

انتهای پیام/

کد خبر 1404082902148
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha